SKU
15

Dalen Fiskekarbonader Steinbit 5KG

20% Steinbit / 30% kvitlaks og surimi (total 50% fiske-innhold) med løk, hvitløk. inneholder salt, gluten og baconfett
Produktinformasjon
Størrelse
5 kg
Latinsk navn
Anarhichas minor
Fangstområde
Atlanterhavet
Forpakning
5kgs
Pakkemåte
singelfryst i 1kgs poser x 5 i pappkartong
Holdbarhet
1 år
To Top