Velkommen til Sjømatgrossisten AS

Sjømatgrossisten er en total leverandør av sjømat.
Vi har spesialisert oss på ferskfrossen-fisk, vi selger idag gjennomsnittlig 250 tonn fisk pr år.
Vi leverer til alle typer bedrifter, blant annet kantiner, restauranter, cafèer, fiskebiler, hoteller.
Vår kundekrets befinner seg hovedsakelig på Østlandet.
Vi har god kapasitet til å levere i hele Norge.

Etablert
Bedriften ble etablert i 2015 da vi så behovet for en aktør med fokus på personlig service, høy kvalitet og reelle garantier til kunder. Hos oss skreddersyr vi dine behov. 

Vi har lang bakgrunn fra sjømat bransjen og kjenner markedet godt. Vi kan derfor tilby deg den beste kvaliteten og de beste garantiene. 

HVORFOR HANDLE HOS OSS ? 

Sjømatgrossisten er en fullsortiment leverandør av frossenfisk, vi har spesialisert oss på grossistsalg av den beste kvaliteten du finner innen frossen sjømat. hos oss får du et stort utvalg med 50 forskjellige lagerførte produkter som er deg tilgjengelig til enhver tid. 

Hos oss trenger du ikke å kjøpe fulle paller av ett produkt, her kan du hente akkurat det du trenger og når du trenger det, så slipper du å tenke på lagringsplass og unødvendig arbeid med håndtering av varemottak. 

Kvalitetsgaranti er viktig for oss, hos Sjømatgrossisten kan du enkelt returnere reklamasjoner og feilprodukter tilbake til oss uten spørsmål. du får ny vare eller pengene tilbake, på denne måten kan du tilby den beste garantien til dine kunder ut i markedet.

personlig service og dialog er i fokus, vi er en liten bedrift så vi har tid til deg! Vi er alltid tilgjengelig på telefon, vi møter kunder utenfor arbeidstid og vi strekker oss langt for å gjøre kunden fornøyd. 

Vi ønsker at du skal fokusere på det du kan best enten det er å selge fisk eller lage god mat til sultne gjester. Av denne grunn kan vi trygt si at det å handle av grossist fremfor produsent gjør hverdagen din som forhandler mye lettere. 

Opprett bruker idag for å se priser

VI LEVERER I HELE NORGE TIL NÆRMESTE FRYSETERMINAL

Møte med oss?

Ønsker din bedrift vareprøver eller om dere har lyst til å treffe oss kan du gjerne avtale et møte og ta turen innom kontoret vårt.
Vi håper å høre fra deg!

Hilsen oss på Sjømatgrossisten